Contacteer Dakwerken Stijn Bauwens

Kwabrugstraat 152
8510 Bellegem

Tel 056 19 27 33
GSM:  0491 / 87 16 02

offerte@dakwerkenstijnbauwens.be

Wij beantwoorden uw vraag met zorg en zo spoedig mogelijk. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Dakwerken in Kortrijk, West-Vlaanderen

Zie ook: AFFALTDAKEN
Zie ook: EPDM DAKEN

DAKWERKEN VOOR UW HELLEND DAK OF PLAT DAK EN VELUX DAKRAMEN

Op zoek naar een specialist voor dakwerken in West-Vlaanderen? Dakwerken Stijn Bauwens te Kortrijk (Bellegem) is hoog aangeschreven voor alle dakwerken op platte en hellende daken. Ook voor de plaatsing van Velux ramen op uw dak kunt u bij ons aankloppen.

HELLENDE DAKEN

Dakwerken Stijn Bauwens legt uw hellend dak met pannen of leien zoals het hoort. Prefereert u gewone gegolfde pannen, vlakke pannen of tegelpannen, kunstleien of natuurleien? 

Aan u de keuze! Geen idee wat het beste is voor uw dak? Wij bieden u met plezier advies en helpen u graag op weg.

PLATTE DAKEN

Dakwerken Stijn Bauwens plaatst uw plat dak met EPDM of roofing met evenveel vakkennis. Wist u dat een plat dak met EPDM heel wat voordelen biedt? Het heeft een heel lange levensduur, het materiaal is elastisch en zal door weersomstandigheden niet scheuren, EPDM is opgebouwd uit hoogwaardige kwaliteit en is bovendien onderhoudsvrij. 

Wij werken hoofdzakelijk met de bewezen kwaliteit van Resitrix voor de afdichting van uw plat dak in EPDM, maar indien gewenst zijn andere merken ook perfect mogelijk.

VELUX

U verlangt naar meer natuurlijk daglicht in huis? Daar hebben wij de perfecte oplossing voor: Velux ramen! Hiermee kunt u alle kanten uit. Wij vervangen of plaatsen uw Velux ramen, dakvensters en lichtkoepels op uw dak volgens de kneepjes van het vak en volledig volgens uw wensen.