Contacteer Dakwerken Stijn Bauwens

Kwabrugstraat 152
8510 Bellegem

Tel 056 19 27 33
GSM:  0491 / 87 16 02

offerte@dakwerkenstijnbauwens.be

Wij beantwoorden uw vraag met zorg en zo spoedig mogelijk. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

GEVELBEKLEDING

Natuurlijk is Dakwerken Stijn Bauwens te Bellegem (Kortrijk) thuis op uw dak, maar ook voor alle gevelwerken in West-Vlaanderen, en verder, kunt u op onze expertise terugvallen. Dat gaat van gevelbescherming en gevelrenovatie tot –afwerking. Wij kunnen uw gevel isoleren en bekleden met een afwerking naar keuze: van vezelcementleien tot alle houtsoorten, met Eternit of Trespa® gevelbekleding. Alle stijlen zijn mogelijk, of u nu van rustiek of superstrak houdt. Om bakgoten te bekleden werken we vooral met het duurzame pvc van Deceuninck. Kwaliteit verzekerd!

GEVELBEKLEDING MET LICHTGEWICHT VEZELCEMENTLEIEN

Zowel in nieuwbouw als renovatie is gevelbekleding met vezelcementleien een interessante keuze. De duurzame en milieuvriendelijke sidings van Eternit zijn ook opgebouwd uit vezelcement en lenen zich perfect voor een gevelrenovatie of een compleet nieuwe gevel.

UW GEVEL BEKLEDEN MET HOUT

U houdt van een karaktervolle, authentieke look voor uw gevel? Dan is een gevelbekleding met hout het overwegen waard, indien gewenst in combinatie met gevelisolatie . We verkiezen duurzame houtsoorten om uw gevel in het nieuw te steken. Graag geven we u hierin persoonlijk advies.

TRESPA® GEVELBEKLEDING

Met de onderhoudsvriendelijke gevelplaten van Trespa® hebt u ontelbaar veel mogelijkheden om uw gevel prachtig en hoogwaardig af te werken met een persoonlijke toets. De keuze in kleuren en afwerkingen is hierbij eindeloos.