Contacteer Dakwerken Stijn Bauwens

Kwabrugstraat 152
8510 Bellegem

Tel 056 19 27 33
GSM:  0491 / 87 16 02

offerte@dakwerkenstijnbauwens.be

Wij beantwoorden uw vraag met zorg en zo spoedig mogelijk. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Ontmossen van daken in regio Kortrijk, Waregem, Harelbeke, Izegem en Roeselare

STIJN BAUWENS, DE SPECIALIST IN HET ONTMOSSEN VAN DAKEN

Last van een lelijke groene aanslag of groeit het mos op uw dak? Begin er dan vooral zelf niet aan met schadelijke middeltjes als bleekwater of schoonmaakazijn of ga niet aan de slag met een hogedrukreiniger. U zal het mos en de algen misschien wel voor korte duur verwijderen, maar u kan uw dak of dakpannen zelfs meer schade kunt toebrengen en u uw eigen veiligheid in gedrang brengen. 

Laat het reinigen en ontmossen van uw dak over aan een professional met jarenlange ervaring, voor een duurzaam en kwaliteitsvol eindresultaat. Stijn Bauwens is thuis in het ontmossen van daken in heel Kortrijk, Waregem, Harelbeke, Izegem en Roeselare. Hierbij gaan we uiterst nauwkeurig te werk en houden we rekening met de conditie van uw dak en het type dak.

WAAROM UW DAK ONTMOSSEN?

Zo lang mogelijk genieten van uw dak? Dan is het een goede beslissing om uw dak te laten ontmossen door Stijn Bauwens. Zo vermijdt u poreuze dakpannen die kunnen scheuren of barsten. U voorkomt ook lekken in uw dak en verstopte afvoerpijpen door mos. U houdt uw dak bovendien veel langer mooi en zorgt zo voor een volledige opwaardering van uw woning! Door uw dak vakkundig te laten ontmossen, is het van nok tot dakgoot perfect gereinigd.

WAT KOST ONTMOSSEN VAN EEN DAK?

De prijs van het ontmossen van uw dak is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de oppervlakte, de ondergrond, de nabehandeling, de ligging en de bereikbaarheid. Daarom komt Stijn Bauwens graag bij u langs voor een correcte prijsofferte voor het ontmossen van uw dak. Als uw woning ouder is dan 10 jaar, kunt u van een verlaagd btw-tarief genieten.